Manifest

Dina pengar handlar inte om att vi i bandet ska sko oss. Dina kronor och ören blir omsatta i musiken du hör, i skivan du köpte, i konserten du gick på, i tröjan du bar eller i citatet du använde i debatten mot den trångsynte.

Glesbygd’n är lika mycket ett försök att förvalta en tradition och en kultur som en strävan att upplösa rigida gränser i vårt tänkande och ge plats för det särskilda och det kärleksfullt solidariska.

Vi speglar vår omvärld utifrån den bakgrund vi sjävla bär. Vi ser på urbaniseringen både utifrån och inifrån. Uppifrån och nerifrån. Vi sätter rytmer på den tärande rotlösheten som är bensin på konsumtionens eld. Vi vill välkomna, inte exkludera. Oavsett social, etnisk, geografisk tillhörighet eller status ska du kunna vara med oss på konserter och spelningar. Respekten för varandra är vad som håller oss i harmoni.

Vi är personligt politiska med ett förakt för partipolitisk retorik som handlar om röstfiske istället det den borde handla om; att skapa idéer och visioner om en mer mänsklig värld där humanismen står högre i kurs än kronan, räntan och den materiella tillväxten.

Vi är inte intresserade av att ändra på någon, men vill gärna att ni lyssnar.
Vi vill med vårt uttryck skänka en omtanke till människor i periferin. Göra hela känsloregistret synbart. Glädje, sorg, hopp, förtvivlan, utanförskap, tillhörighet. Vår musik blir bara musik när den når din, och andra lyssnares själahus.

Christian Louboutin Outlet URL: http://www.jordanknauff.com/outlet.htm

Kan vi inspirera, skänka humor, glädja eller väcka ilska har vi gjort musik.

Glesbygd’n skriver inte på något kontrakt för att gå hand i hand med störstfinansen. Vi har inga platinaskivor som bländar oss om morgonen. Vi har en träskiva och den har vi gjort själv. Vi har präglat våra egna mynt.

Vi gör allt själv. När du lyssnar på vår musik eller köper våra skivor, eller tröjor, får du dem från oss och ingen annan. Det innebär dessutom att vi kan fortsätta göra allt själva. Att vi kan fortsätta vara oss själva.

Dina pengar handlar inte om att vi i bandet ska sko oss. Dina kronor och ören blir omsatta i musiken du hör, i skivan du köpte, i konserten du gick på, i tröjan du bar eller i citatet du använde i debatten mot den trångsynte.

I och med det blir du en del av oss. Utan dig och ditt engagemang, finns vi inte. Hörs vi inte. Syns vi inte.

Utan dig är vi ingenting. Tack för att du lyssnar, dansar, gillar eller rentutav ogillar oss.

Det är ni som är Glesbygd’n.

0
0:-