Glesbygd’n på Väven

Glesbygd’n på Väven

Äntligen, äntligen, äntligen. Över 5 år har passerat sedan vi stod på scenen framför publik i Umeå senast. Nu är det dags igen. Vi tänker spelar roots och dub på vårat eget vis, så som vi tycker att det ska låta. Dessutom har vi flax nog att få med oss Erk & Käp från Trainspotters på scen!

DJ:s Northern Tactics spelar skjortan av oss med sin bästa reggae, dancehall, rap och dubplates.

Kabelvåg, Lofoten

Bremersons

Vi passar även på att åka förbi Kalmar på vägen hem, rätt va det är så kastar vi ett öga mot Öland, dit vi återvänder lite senare i sommar. Våra vänner från Öland Roots och Linkup ställer till med denna hejdundrande kväll.

Bremersons. Skall bli kul att se vad det är för ställe.

Pustervik

Göteborg. Pass på! Vi kommer till er också för att fira vår nya skiva!

I samarbete med reggaeprofilen Mr Gillis och klubben Instant tar vi över Pustervik för en kväll. Som om det inte vore nog att vi spelade själva så har vi även bjudit in den dynamiska duon DJ LIVSFARLIGT bakom skivspelarna som kommer att spela för era höfter och sneakers ända fram till småtimmarna.

Kom till pricken och dansa in natten med oss.

Nalen Klubb

Vi återvänder till Stockholm. Kom ihåg att vi inte är där i onödan, så passa på att sluta upp med oss och ställa till med elände!

Vi tar med vår nya fina skiva och belägrar oss på anrika Nalen som har en liten klubbscen som tar in dryga 200 personer. Så det blir litet, nära och förhoppningsvis tropiskt klimat i lokalen. Skaffa biljett i tid så ses vi där!!

Releasefest – Fabriken

Vi firar vår nya skiva, En Hand Som Värjer Kronans Tyngd, på vanligt manér med buller och brak. Den 17:e maj tar vi över Fabriken i Umeå där det kommer att bjudas på rykande färska alster, gamla dängor, sävlig humor, blodigt allvar, uppsluppen dans och ett sjuhelvetes gott humör. Utöver Glesbygd’n så kommer Cleo äntra scenen med sin vibrerande soul och den briljanta Elvira Lander kommer förtälja en och annan skröna. Bakom skivspelarna står Chefen och vänder på vaxet. På med din bästa loafers, ta med en vän och kom till vad som kan bli 2013 års bästa fest.

Kafferast i Klimpfjäll

Vi spelar på Hotell Klimpfjäll.

Riddarhyttan/Teatermaskinen

Våra vänner tillika kulturentreprenörer styr upp en magisk kväll med Glesbygd’n och ett band till! 70kr inträde…

Klubb Goodfellas

Våra vänner och kamrater i Goodfellas hjälper oss med en oförglömlig spelning i Umeå på Socialize!

Pustervik

Vi intar fantastiska Pustervik för en spelning som sent ska glömmas. Turnéavslutning och det sista ni ser av oss innan vi grävt i våra lådor och skapat ny musik!

Goodfellas på Vita Björn

Turnéstart

Glesbygd’n, Väärt och Dj Deep Arctic

Vi spelar tillsammans med våra vänner Väärt, Gaiakollektivet och DJ Deep Arctic på Högfjälls hotellet. Det kommer bli off the hook! Världens bästa kombination, Fjäll musik och vänner.
Boka boendepakat på hemavan.se

Café Deluxe

Du ser rätt! Vi kommer till Växjö och tänker välta alla bord på fina Café Delux. Detta gör vi tillsammans med våra spegelbilder från skåneland, Ylijali! Det kommer bli tokbra!

Café Krogen

Vi spelar på Hamnkrogen, Smått och Gott boden. Kl 21:00 börjar kalaset! Våra vänner i Gaiakollektivet har berättat så mycket fint om Nyköping så vi är råpeppade på att få komma ner och spela!

Releaseturne ve Kultiration

Klubb Moskosel presenterar stolt; Glesbygd’n och Kultiration. DJ, Gaiakollektivet. Glesbygd’n gästas av Simon Issát Marainen

www.klubbmoskosel.se

Glesbygd’ns Julfest

Glesbygd’ns julfest. Treklang från Umeå gästar oss och bakom skivspelarna hittar ni Jon Tykosson (Northern Tactics) & Chefen (Club Sketch).

Eftersom det är en hemmafest med slutet sällskap tänker vi sälja lite öl, vin, glögg till självkostnadspris.

FÖRKÖP PÅ SCHMÄCK!!

Releasefest

Vi firar vår debut-cd till max på Plaza i Umeå. Läs allt på Klubb Moskosel

Klubb Moskosel med Kultiration

Säsongsavslutning tillsammans med Kultiration. En oförglömlig kväll som kommer att få norrland att vakna i reggaesverige. DJ’s: Hugo spelar den fetaste rootsen uppe, Arvid spelar blytung Dubstep i källaren!

Klubb Moskosel

Ny klubb på Scharinska!

Västgöta Nation

Vi spelar i trädgården på Västgöta Nation i Uppsala! Inte att missa!

Ny Våg

I en härlig hyllning tillsammans med Deportees tolkar vi Knugen Faller, som har release-fest för kommande albumet “Lugna Favoriter” den 20:e April, vi i Glesbygd’n kommer att spela ungefär 3 av deras låtar med glädje från extremerna av vår musik. Ny Våg 20/4 Glesbygd’n Deportees DJ: Knugen Faller 60kr

Umeå Open Kick-Off

Sådärja, då fick det bli officiellt! Vi står på scenen på Scharinska Villan i Umeå den 24:e Februari för att inviga 10-års jubilem av Umeå Open! Tydligen finns ingen möjlighet till förköp, så var där i tid! Välkomna!

Krogen Krogen

Vi spelar tillsammans med Zion-Eye på Krogen Krogen den 10:e November. En lika magnifik afton utlovas som den på Filmfestivalen! 60kr i dörren!

0
0:-