Glesbygd’n på ABF

Glesbygd’n på ABF

Kom och häng med oss i goda vänners lag, som om vi vore i ditt vardagsrum. Det kan bli vad som helst av vår musik och dubben kommer att få sjuda. Vi bjuder in till en kväll där varken prestige eller dåligt sällskap tar plats. Högt i tak!

Vi börjar spela vid 22 och håller på tills vi är klara.

Oerhört begränsat lite platser, så först till kvarn gäller. Ta med eget att dricka!

Glesbygd’n på Väven

Äntligen, äntligen, äntligen. Över 5 år har passerat sedan vi stod på scenen framför publik i Umeå senast. Nu är det dags igen. Vi tänker spelar roots och dub på vårat eget vis, så som vi tycker att det ska låta. Dessutom har vi flax nog att få med oss Erk & Käp från Trainspotters på scen!

DJ:s Northern Tactics spelar skjortan av oss med sin bästa reggae, dancehall, rap och dubplates.

Littfest

Vi gör ett nytt försök på årets upplaga av littfest.

Vifta bort gammalt groll och smutsiga minnen, nu är det dags att må gott igen. Vi spelar på årets upplaga av Littfest i Umeå.

Som vanligt när vi spelar i Umeå tänker vi inte hålla tillbaka. Med gästartister och rikets bästa dubtrollkarl från Rubadub Stockholm som sköter ljudet blir det en kväll sent att glömma.

Gratis inträde och gott om plats. Ta med alla du känner!

Umeå – 100

Vi rycker av plåstret. Så där bara. Pang bom bara. Vi spelar på klubbscen i Umeå för första gången på 7 år. En premiär på vår sommarturné som ni inte vill missa!
Glesbygd’n + Johan Airijoki och hemliga gäster.

100 Kronor i dörren, inga förköp!

Johannes med vänner

Arvid och Johan spelade på invigningen av ”Johanned med vänner”. En utställning om hur Umeå förvanskats. Helt i linje med vår låt ”Apa utan berg”.

Releasefest – Fabriken

Vi firar vår nya skiva, En Hand Som Värjer Kronans Tyngd, på vanligt manér med buller och brak. Den 17:e maj tar vi över Fabriken i Umeå där det kommer att bjudas på rykande färska alster, gamla dängor, sävlig humor, blodigt allvar, uppsluppen dans och ett sjuhelvetes gott humör. Utöver Glesbygd’n så kommer Cleo äntra scenen med sin vibrerande soul och den briljanta Elvira Lander kommer förtälja en och annan skröna. Bakom skivspelarna står Chefen och vänder på vaxet. På med din bästa loafers, ta med en vän och kom till vad som kan bli 2013 års bästa fest.

P3 Session

Vi spelar på P3 Session på Hamnmagsinet i Umeå. En mäktig smygpremiär av vår kommande skiva. Gästartister utlovas, med råge!

Goodfellas på Vita Björn

Turnéstart

Umeå Samiska vecka

Vi har fått äran att uppträda på Samiska veckan i Umeå. Andra band som spelar är b.l.a Simon Marainens nya heta band ÀRA! Storkalas på Folkets hus i Umeå!

Releaseturne ve Kultiration

Klubb Moskosel presenterar stolt; Glesbygd’n och Kultiration. DJ, Gaiakollektivet. Glesbygd’n gästas av Simon Issát Marainen

www.klubbmoskosel.se

Sara Lidman-dagen

Vi har den stora äran att spela och hylla en av västerbottens storheter Sara Lidman. Vi bjuder på en något udda spelning med nya instrument och annorlunda uttryck!

Glesbygd’ns Julfest

Glesbygd’ns julfest. Treklang från Umeå gästar oss och bakom skivspelarna hittar ni Jon Tykosson (Northern Tactics) & Chefen (Club Sketch).

Eftersom det är en hemmafest med slutet sällskap tänker vi sälja lite öl, vin, glögg till självkostnadspris.

FÖRKÖP PÅ SCHMÄCK!!

Klabböle

Vi gör en väldigt, väldigt exklusiv spelning på Klabböle. Håll utkik här för mer information!

Der Qandeel

Konsert med Dar Qandeel – Palestinsk folkmusik

Den palestinska gruppen Dar Qandeel spelar tillsammans med Pettersson & Fredriksson, samt Glesbygd’n. Folkmusik från världens alla hörn!

Kulturnatta

Vi blev blixtinkallade att spela på årets upplaga av Kulturnatta. Vi spelar kl 21.00 på torgscenen, mer info kommer att finnas på Kulturnattas hemsida!

Releasefest

Vi firar vår debut-cd till max på Plaza i Umeå. Läs allt på Klubb Moskosel

Klubb Moskosel med Kultiration

Säsongsavslutning tillsammans med Kultiration. En oförglömlig kväll som kommer att få norrland att vakna i reggaesverige. DJ’s: Hugo spelar den fetaste rootsen uppe, Arvid spelar blytung Dubstep i källaren!

Jazzfestivalen

Vi avslutar årets upplaga av jazzfestivalen!

Klubb Moskosel

Ny klubb på Scharinska!

Made in Umeå

Sådärja! Den 12:e Maj spelar vi på Made-festivalen på Norrlandsoperan i Umeå. Vår favoritgäst Ola Renman hoppar på tåget och kommer upp och spelar med oss i och med att Tomas är på biståndsprojekt i hufvudstaden. Om allting stämmer som det ska, spelar vi redan klockan 15.00 på dagen, så ta med alla nära och kära och kom dit och sjung ikapp!

Ny Våg

I en härlig hyllning tillsammans med Deportees tolkar vi Knugen Faller, som har release-fest för kommande albumet ”Lugna Favoriter” den 20:e April, vi i Glesbygd’n kommer att spela ungefär 3 av deras låtar med glädje från extremerna av vår musik. Ny Våg 20/4 Glesbygd’n Deportees DJ: Knugen Faller 60kr

Umeå Open Kick-Off

Sådärja, då fick det bli officiellt! Vi står på scenen på Scharinska Villan i Umeå den 24:e Februari för att inviga 10-års jubilem av Umeå Open! Tydligen finns ingen möjlighet till förköp, så var där i tid! Välkomna!

Sweetbeat Reggaefestival

Ja kära vänner! Då var det bekräftat! Vi spelar med Marcus Berrg + ytterligare en, oklar, artist den 3:e Februari 2007 på Folkets Hus, Studion! Mer info / affisch kommer inom kort!

Krogen Krogen

Vi spelar tillsammans med Zion-Eye på Krogen Krogen den 10:e November. En lika magnifik afton utlovas som den på Filmfestivalen! 60kr i dörren!

Filmfestivalen

Världspremiären är bokad! Vi headlinear Filmfestivalen 2006 avslutningsfest för funktionärer, meverkande och betalande gäster över 18 år. Det kostar endast 60:- och det blir en helkväll med Hugo Sundqvist som DJ och Glesbygd’n som liveakt. Det här kan ni inte missa! Avslutningsfest 20/9 Äpplet, Umeå Folkets Hus 21-02/ 18år / 60kr Förköp säljs i festivalens biljettkassa

0
0:-