Vårtecken i Glesbygd’n

Vårtecken i Glesbygd’n

Vilken grej! Som många av er redan vet spelade vi på Littfest i lördags. Vi har längtat efter er. Och varandra. Att få spela musik och samtidigt låta er lyssna. Det har gått så lång tid sedan sist och vår längtan och våra känslor blev som vanligt när vi far fram en bubblande gryta som till slut både doftar och smakar Glesbygdn. Tack till alla er som lyssnade och såg på oss!

Sedan sist har det ju också hänt en del bakom kulisserna. Våra fina vänner Ola och Mårten spelar inte med oss längre. Vi saknar dem förstås, men vi låter oss inte bli dinglandes med fötterna.

Vi har både förstärkt och utökat vår familj. Numer hittar vi Thomas Burström bakom klaviaturerna., Nikolai Äystö på klarinett och häromsistens visade det sig att Cecilia Moore ville spela saxofon med oss. Wow. Med tre superstjärnor som dessa har vi inget att skylla på. Knyt skorna vad vackert de spelar.

Tillsammans med ormtjusaren Johan har vi numer en av västvärldens fetaste blåssektioner.

Om än vi gör det i sakta mak, lunkar vi långsamt framåt. Vi har massor av nytt material som vi filar på. Förr eller senare vill vi bjuda in er i vår lilla bubbla. Det längtar vi efter.

Och du! Följ oss på Instagram till exempel. Det skulle vi tycka väldigt mycket om!

0
0:-