Industrisemester.

Industrisemester.

Håll i er vänner! Vi har haft vansinnigt roligt ihop under en lång tid. Vi har harvat på vägar och scener, slitit i replokalen, gjort träskivor, falskmyntarplånböcker, spelat in musik i en lada, drivit skivbolag och varuhus, samtalat på ljugarbänken och tagit bladet från mun. Hela tiden har vi varit väldigt tacksamma och smått överrumplade av det varma mottagande vi fått av er. Från Österlen till Arkhangelsk, Malmö till Márkomeannu.
Glesbygd'n på Industrisemester
Mellan våra senaste album “Tid’n Lid” och “En Hand Som Värjer Kronans tyngd” har vi i bandet fått sex barn, några har nya jobb vid sidan av musiken. Det har visat sig vara övermäktigt att hålla fokus och engagemang på den nivå som vår musik och ni lyssnare förtjänar.

Därför har vi bestämt oss att ta en förlängd industrisemester detta nådens år 2013. Vi vill vila, vara nära våra barn, fundera, inspireras till nya stordåd och en dag komma tillbaka på en scen där ni minst anar det. Den här resan är inte över på något sätt. Den har bara börjat halta lite och nu slutligen stannat upp. För att hämta andan.

Vi gör två spelningar till i sommar. Den första är hemma i Arvidsjaur på Nattivalen 6:e Juli, den andra är på Öland Roots 12:e Juli. Efter det kommer det att råda stiltje. Vi kommer inte att synas eller väsnas så mycket. Men vi kommer att finnas här och du kan alltid besöka oss på hemsidan om du har något på hjärtat. Så vi ber er alla – håll ut, en vacker dag ska vi återigen få dansa tillsammans i en skogsglätta någonstans.

Men som sagt, innan vi går i dvala har vi två hejdundrandes spelningar framför oss. Kom och fira in semestern med oss på Nattivalen och Öland Roots. Fram med finpjuckern å dina bästa steg till kvart-i-två dansen.

Je val havane,
Glesbygd’n

0
0:-