Glesbygd’ns Julfest

Glesbygd’ns Julfest

20:e December bjuder vi i Glesbygd’n upp till dans hemma hos oss på Verket i Umeå. Med oss under aftonen har vi sällskap av oslagbara Treklang från Luleå. Förutom löjligt många överaskningar, en bar fylld av lussebullar, pepparkakor, knäck, öl, vin, cider och starksvinglögg till typ självkostnadspris kommer vi att se till att ingen lämnar verket utan ett leende på läpparna. Ola, Mårten och Anders kommer med hjälp av julens alla medel att hålla i pausunderhållningen. Pussel, tipspromenader, rebusar, skattjakter och julklappsutdelning. Kurragömma, 1-2-3 ost, Hela norrland stormar och skoterbrott. Nåja, nivån kommer att vara lika låg som hög och endast de som kommer får veta hela sanningen!

Bakom skivspelarna i Umeå HCs lokaler hittar vi inga mindre än Jon från Northern Tactics och Chefen från Club Sketch. Det utlovas majestätiskt tunga dancehall-dängor, varvat med ragga, baltimore, jungle & house till sista person har somnat. I loungen spelas det reggae och dricks glögg!

Eftersom det bara finns 150 biljetter, inga gästlisteplatser och att arrangemanget är för ett slutet sällskap så är det faktiskt som de vise brukar säga: först till kvarn…

Levandes:
Glesbygd’n & Treklang

DJ:
Jon (Northern Tactics) & Chefen (Club Sketch)

20 år, 20 – 08. 100:-
Biljetterna köper ni på Schmäck innan den 19/12!

0
0:-