Det som glöms i snö…

Det som glöms i snö…

Arbetet går för fulla muggar framåt. Längst till höger på vår sida ser ni en diger lista med datum som håller på att fyllas på, vi tänker spela tills vi stupar, därmed basta! Vill ni att vi ska komma till din ort och spela, så hör gärna av dig med tips på spelställen och arrangörer till

[img=5332280625978587858]Inte nog med det. Arvid har irrat omkring i SR’s oändliga korridorer. Någon gång mellan Mars och Maj hittade han av redaktionen för Mitt P3. Summan av kardemumman blev en halvtimmes uppläxning i berättandetekniker och skapandeprocesser. Programmet sänds i Mitt P3 25:e maj, sekunderna efter 21-nyheterna. De tänker bjuda på lite musik av oss också, spännande så det förslår. Inte ens Arvid är helt säker på vad han egentligen har sagt.

Sedan sist har vi hunnit dra på oss ytterligare ett par recensioner. Vi har väntat ivrigt på recensionen av Reggaegalore, och nu har den kommit: Reggaegalore recenserar.

Rebelmusic.se har också passat på att smyga ut en väldigt välskriven recension av vår nya skiva: Rebelmusic recenserar.

En sågning i Östersundsbaserade ”Dagbladet”. Tycka vad man vill, men lite lustig är recensionen allt! Läs den här, 2/5, Pfft.

Sen fick vi även en recension av VK:s Andreas Terner där vi, slå på trissor, jämförs med jamaicansk dancehall! Hans recension kan ni läsa här: VK recenserar, 3/5.

Och nu tänkte vi ta tillfället i akt att sätta standarden för sommaren som kommer med att tipsa om lite skön musik. Även fast vi själva tycker att vi gör bra musik, finns det turligt nog alltid dem som gör det lite bättre. Om du har Spotify kan du lyssna på en liten spellista som Johan har gjort: Glesbygd’n Majmix.

Har ni inte tillgång till Spotify, kan vi passa på att tipsa om ett nytt, vansinnigt bra, svenskt reggaeband på myspace, Ylijali.

0
0:-